Digitale kunst voor The Frame voor een sfeervol vertrek

Winterlandschap met schaatsers door Hendrick Avercamp
Winterlandschap met Schaatsers

Voor iedereen die zich afvraagt, wat The Frame is, dat is een Samsung televisie, die je strak aan de muur hangt. Vanaf het moment dat ik deze zag, wist ik dat ik hem wilde hebben.

Hij hangt bij ons aan de muur, natuurlijk een mooi middel om de (voornamelijke abstracte) schilderijen die ik in Procreate maak, te tonen. Iedere dag is er wat anders te zien.

Grote Kunst voor een kleine prijs

Enthousiaste reacties van vrienden bracht me op het idee om deze bestanden te verkopen.

Alle bestanden heb ik zelf getest op onze televisie en ze staan prachtig. U kunt op de televisie de helderheid en zelfs de kleurwarmte aanpassen. Ik gebruik ze zelf zonder ‘lijst’ (mat genoemd).

Tover uw televisie om in een kunstwerk!

Dit digitale kunstwerk kunt u zelf installeren op uw Samsung The Frame, zonder dat u een Art Store abonnement nodig heeft! Ik gebruik daardoor de ‘Smart Things’-app van Samsung.

Meteen downloaden

Na aankoop krijgt u meteen een scherm te zien met daarin een knop om het bestand te downloaden. Ook ontvangt u een mail met daarin de download link.

Eerst ervaren hoe het werkt?

Ik kan me voorstellen dat u eerst wilt ervaren hoe het aanschaffen en installeren werkt en of het u lukt. Daarvoor hebben we het prachtige ‘Winterlandschap met schaatsers’ beschikbaar gesteld. Als u dit ge├»nstalleerd krijgt, lukt het bij de andere kunstwerken ook.

Vragen?

Mocht u vragen hebben over het gebruik van mijn kunstwerken of speciale verzoeken hebben, mail gerust.
Laten we samen blijven genieten van kunst en creativiteit!